logo_image

e-ktima.gr

logo ktim

Μελέτη Κτηματογράφησης για την Ολοκλήρωση Δημιουργίας

Εθνικού Κτηματολογίου

 

στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

 

        

moving_text

ΔΗΛΩΣΤΕ ακόμη και τώρα τις ιδιοκτησίες σας! Η δήλωση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τον νόμο! Υποβολή Ενστάσεων μέχρι και 27/12/2017!       

Εκτύπωση Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 15-7-2016 μπορείτε να εκτυπώσετε το Αποδεικτικό Υποβολής Δήλωσης  στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΚΧΑ Α.Ε. 

Ειδικότερα, η δυνατότητα εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης ,  αφορά στις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί στο Γραφείο Κτηματογράφησης μετά την 2/7/2014 και για τις οποίες έχει εξοφληθεί το οφειλόμενο πάγιο τέλος κτηματογράφησης. Επιπλέον, η δυνατότητα εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης αφορά σε όλες τις δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά - ανεξαρτήτως ημερομηνίας υποβολής - και έχουν ολοκληρωθεί ως προς την επεξεργασία τους.

Για την εκτύπωση του Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των κωδικών ασφαλείας που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές του taxisnet.

Για την ενημέρωσή σας παρακάτω μπορείτε να βρείτε  τον «Οδηγό Χρήσης Εφαρμογής Εκτύπωσης Αποδεικτικού Υποβολής Δήλωσης». (κλικ στην εικόνα)