logo_image

e-ktima.gr

logo ktim

Μελέτη Κτηματογράφησης για την Ολοκλήρωση Δημιουργίας

Εθνικού Κτηματολογίου

 

στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

 

        

moving_text

ΔΗΛΩΣΤΕ ακόμη και τώρα τις ιδιοκτησίες σας! Η δήλωση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τον νόμο! Υποβολή Ενστάσεων μέχρι και 27/12/2017!       

Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Π.Ε. Καβάλας

Από την ΕΚΧΑ Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 31 Αυγούστου 2015 για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. στους Καλλικρατικούς Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μετά την απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου της ΕΚΧΑ Α.Ε. (1359/10.01/1518461/7.7.2015).

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με την εφαρμογή της υποχρεωτικής τραπεζικής αργίας η οποία συμπίπτει με την λήξη της αρχικής προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού στις περιοχές αυτές. Με τον τρόπο αυτό δίνεται επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες για την υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr. 

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις